E-Dermastamp - Dermaroller

 

 Minder rimpels met de eDermastamp behandeling

Stoort u zich ook aan uw rimpels, wilt u deze verminderen maar u bent (nog) niet toe aan inspuitingen. U wilt er iets aan laten doen maar wel op een natuurlijke manier. Uw rimpels hoeven niet opgevuld te worden maar ze mogen wel minder diep worden. Dan kan ik u helpen met de eDermastamp behandeling.

Wat kan ik voor uw huid betekenen

Met de eDermastamp kan ik plaatselijk uw rimpels behandelen. Met de eDermastamp rimpelbehandeling kan ik uw rimpels verminderen waardoor ze minder zichtbaar zijn. Deze behandeling is ook geschikt voor littekens (acne).

Wat is de eDermastamp

De eDermastamp is een apparaat dat gelijktijdig 6naaldjes in de huid laat dringen met een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Dit zorgt voor de stimulering van de aanmaak van collageen. Het is minder gevoelig dan de dermaroller en de naaldjes gaan loodrecht de huid in. De eDermastamp is ontwikkeld door Dermaroller.

Wat doet de eDermastamp

Met de eDermastamp kunnen we heel precies rimpels en littekens plaatselijk behandelen, het zorgt ervoor dat rimpels en littekens minder diep zullen worden. De eDermastamp stimuleert het eigen regeneratieproces in de huid en zorgt ervoor dat er o.a. meer collageen wordt aangemaakt. De opperhuid wordt dikker, krijgt een betere structuur en daardoor krijg je minder rimpels.

Tijdens de eDermastamp behandeling wordt een serum gebruikt dat speciaal voor de eDermastamp is gemaakt. Het eDermastamp serum mag je officieel in een huid brengen omdat hiervoor anderen eisen worden gesteld. Dit serum bevat o.a. de volgende werkstoffen hyaluronzuur , vitamine c, arginine, collageen , peptides , niacinamide (vit.B3), retinol (vit.A) en diverse andere vitamines.

Wat je allemaal kunt behandelen met de eDermastamp

Naast het ervoor zorgen dat uw minder rimpels minder diep worden kun je met de eDermastamp nog veel behandelen. Denk hierbij aan littekens. acne littekens, brandworden en striae. Dit kun je ook allemaal minder diep en veel mooier maken.

Wat is het verschil tussen het serum voor de eDermastamp en andere serums

Voor de eDermastamp behandeling gebruik ik een serum dat speciaal is gemaakt om in een huid te mogen brengen. Het is gecertificeerd voor intradermale injecties en transdermale toediening met de eDermastamp. Voor stoffen die in een huid worden gebracht gelden andere regels dan voor cosmetische producten. Cosmetische producten zijn niet geschikt om een huid in te brengen met bijv. naalden , eDermastamp, Dermaroller enz. omdat zij onstekingen, cysten of andere schade aan een huid kunnen brengen! Dermaroller gebruikt alleen serums die goegekeurde werkstoffen bevatten en die in een huid gesluisd mogen worden. Het serum wat de Dermaroller gebruikt heeft een goedkeuringsregistratie als medisch hulpmiddel. Het betreft hier een medische klasse III oplossing, dat bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur, mineralen, vitamines en peptides. Het is gecertificeerd voor intradermale injecties en transdermale toediening dor microneedling (Dermaroller) en steriel verpakt.

Wat is het voordeel van de eDermastamp ten opzichte van de Dermaroller

Het voordeel is dat we per gebied de lengte kunnen instellen voor wat dat gebied nodig heeft. Met de Dermaroller behandel je het gehele gezicht met dezelfde lengte. Daarnaast gaan de naaldjes loodrecht de huid in en kan ik veel preciezer werken.

Is de eDermastamp behandeling pijnlijk

U voelt wel wat, dit is natuurlijk per persoon verschillend en het ligt ook aan de lengte die ik gebruik. Het is wel minder gevoelig dan een Dermaroller behandeling. U kunt het natuurlijk wel verdoven en daarvoor heeft u Emla creme nodig dat u op recept bij uw huisarts kunt halen.

Hoe vaak mag je een eDermastamp behandeling ondergaan

U start altijd met een kuur van 3 behandelingen waarbij u eenmaal per 8 weken komt voor een behandeling. In deze tussentijd van 8 weken gaat de huid van binnen aan het werk. Na 6 maanden kijken we wat het uiteindelijke resultaat is geworden en of u misschien meer behandelingen nodig heeft. De aanmaak van collageen heeft tijd nodig en kan wel 4 maanden duren.

Wanneer mag u de eDermastamp behandeling niet ondergaan

Er zijn indicaties waarbij u de eDermastamp behandelingen niet kunt ondergaan. Denk hierbij aan actieve acne, koortslip, huidirritatie, infecties, wratten, huidkanker, huidziektes, zwangerschap, diabetes bloedverdunners en vitamine A medicatie van de arts. Tijdens het intake-gesprek zullen wij dit samen met u bespreken.

eDermastamp behandeling in de praktijk

inhoud behandeling: reiniging, voorbehandeling, eDermastamp behandeling, verkoelend vlies masker met hyaluronzuur, afsluitende verzorging

Prijzen eDermastamp behandeling

Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen.

 

 volledig gelaat

prijs €190.00

deelbehandeling bovenlip

prijs: €125.00

deelbehandeling neuslippenplooi, bovenlip en kin

prijs: €175.00

deelbehandeling voorhoofd

prijs: €175.00

deelbehandeling v-lijn op het decoleté

prijs: €175.00

 

Volledige gelaatsverzorging + Dermaroller

prijs: €199.00